Przejdź do treści

Obiad na szybko – KOTLECIKI RYŻOWE – ekspresowy pomysł na obiad. Kotleciki z warzywami i tuńczykiem – Pierogi z Kimchi

    Sķładniki:
    200 g ugotowanego ryżu
    kawałek marchewki (około 3 łyżki tartej marchewki)
    szczypiorek
    3 łyżki kukurydzy
    200 g tuńczyka
    1 jajko
    2 łyżki mąki pszennej
    1 łyżka mąki ziemniaczanej
    szczypta soli

    placki kukurydziane Sonu:
    4 łyżki kukurydzy
    2 łyżki tuńczyka
    1 łyżka mąki pszennej
    1 łyżka mąki ziemniaczanej
    1 łyżka wody

    źródło: youtube/ Pierogi z Kimchi

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *