Przejdź do treści

Marynowana rzodkiew do kimbapu, sushi i na grilla – Nie kupuj, zrób sam! BARDZO PROSTY PRZEPIS – Pierogi z Kimchi

    Składniki:
    400 g białej rzodkwi lub rzodkwi koreańskiej/japońskiej
    350 g kalarepki
    2,5 łyżki soli
    250 ml wody
    200 ml octu ryżowego
    120 g cukru (około poł szklanki)
    ziele angielskie

    Znajdziecie mnie też tutaj:
    MOJA KSIĄŻKA https://www.empik.com/pierogi-z-kimchi-koreanskie-smaki-dla-kazdego-blazucka-wioleta,p1275294451,ksiazka-p
    Instagram: https://instagram.com/pierogizkimchi
    Tiktok: https://www.tiktok.com/@pierogizkimchi

    muzyka: Oneul https://www.youtube.com/@oneul274

    źródło: youtube/ Pierogi z Kimchi

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *