Przejdź do treści

Udka z kaczki – delikatne i chrupiące – Kocham Gotować

    Chrupiące i delikatne udka z kaczki – przepis idealny!
    W tym odcinku pokażę wam jak przygotować udka z kaczki metodą cofit!
    Połączenie tradycji polskiego mięsa drobiowego z francuską metodą przyrządzania sprawia, że każdy kęs to prawdziwa uczta dla podniebienia.

    Składniki:
    – udka z kaczki,
    – sól morska,
    – rozmaryn,
    – 900 g kaczego tłuszczu,
    – liście laurowe,
    – owoce jałowca,
    – czarny pieprz.

    #polskiemięso #pewnejestjedno #polskawieprzowina #smakpopartyprzepisami #polskawieprzowinadoskonaławświetleprzepisów #współpracareklamowa #FunduszePromocji

    źródło: youtube/ Kocham Gotować

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *