Przejdź do treści

Fasolka Szparagowa po Mojemu – Kocham Gotować

    Moja nowa książka dostępna do kupienia już teraz:
    https://www.empik.com/nalewki-czyli-najlepsze-wyniki-moich-eksperymentow-jak-laczyc-smaki-oginski-piotr,p1374243624,ksiazka-p?mpShopId=0&cq_src=google_ads&cq_cmp=20012519509&cq_term=&cq_plac=&cq_net=x&cq_plt=gp&gclid=Cj0KCQjwj_ajBhCqARIsAA37s0wO3yMNesYtT0fT_XqEbK7-vArfKJT66LQg-U8OnnjKKB7HNpgcy9MaAgaAEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    Siemanko! Dzisiaj pokażę Wam mój sposób na fantastyczną zieloną fasolkę szparagową!
    Fasolka:
    – 400-500 g zielonej fasolki szparagowej,
    – 40 g masła,
    – 1 cebula,
    – 40 ml octu z czerwonego wina,
    – sól oraz cukier do smaku,
    – woda z gotowania fasolki (4-5 łyżek).

    źródło: youtube/ Kocham Gotować

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *