Przejdź do treści

Dziś serwuję zraziki z karkówki na ruszcie z kiszonym ogórkiem i sezonowaną słoniną / Oddaszfartucha – Tomasz Strzelczyk ODDASZFARTUCHA

    https://www.napoleon.com/pl/pl/grills/grille/produkty/grille-weglowe/seria-pro-grilli-na-wegiel-drzewny/profesjonalny-grill-pro605css

    https://www.youtube.com/@UCVhAg28TkkLBqVQlzRvpzCQ

    INSTAGRAM : https://www.instagram.com/oddaszfartucha/?hl=pl

    FB : https://www.facebook.com/pg/Tomasz-Strzelczyk-Oddaszfartucha-YouTube-1454548041521360/posts/

    WSPARCIE KANAŁU https://www.youtube.com/channel/UCHnTiRefXHNhLfr-vEF7ZLQ/join

    https://www.cda.pl/ODDASZFARTUCHA/vfilm

    składniki:
    1 kg mielonej karkówki
    400g boczku w paskach
    kawałek słoniny
    4,5 ogórków kiszonych
    1 cebula
    4 ząbki czosnku
    2 łyzki musztardy
    1 łyzkę majeranku
    sól,pieprz do smaku

    źródło: youtube/ Tomasz Strzelczyk ODDASZFARTUCHA

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *