Ztuba.pl

Tanie Gotowanie! Zdrowe, zbilansowane obiady od 3 do 6zł! – FIT KUCHNIA – Martyna Loch

Tanie Gotowanie! Zdrowe, zbilansowane obiady od 3 do 6zł!

Jeśli chcesz wesprzeć moją działalność na YT to zachęcam do zostawienia po sobie łapki w górę, komentarza i subskrypcji! 🙂

🟥 Nasz innowacyjny produkt, w którym sami układacie swój jadłospis: https://80na20.pl/produkt/przepisnik/
🟥 Jak działa przepiśnik: https://www.youtube.com/watch?v=BCv3rHzBCQ8&t=184s

🟥 Nasza strona z jadłospisami i ebookami: https://80na20.pl/
🟥 Drugi kanał YT: JANKI https://www.youtube.com/c/JANKI96
🟥 https://www.instagram.com/martynaloch/
📩 Kontakt: martynaloch@gmail.com

1. Makaron po chińsku z kurczakiem
1 porcja:
ok. 440kcal B32 T7 W59
Makaron chiński – 1/4 opakowania
Warzywa chińskie – 150g
Mięso z piersi kurczaka – 100g
Sos sojowy – 10g
Olej rzepakowy – 5g
Mąka ziemniaczana – 10g
Cebula – 20g
W filmie robiłam podwójną porcję, więc każdy składnik jest x2

2. Pieczone ziemniaki z twarożkiem z warzywami
500kcal B26 T11 W80
Ziemniaki – 340g
Twaróg półtłusty – 100g
Jogurt naturalny – 60g
Oliwa – 5g
Rzodkiewki – 3szt
Szczypiorek – ok. 8g
Na filmie robiłam jedną porcję.

3. Makaron ze szpinakiem i kurczakiem w sosie śmietankowym
1 porcja:
ok 480kcal B35 T17 W46
Makaron pełnoziarnisty – 65g
Filet z piersi kurczaka – 100g
Oliwa – 5g
Serek śmietankowy – 40g
Szpinak – 1/4 paczki (50g)
Cebula – 20g
Czosnek – ząbek
W filmie robiłam podwójną porcję, więc każdy składnik jest x2

4. Pomidorowo paprykowy kremowy ryż z mozzarellą
1 porcja:
ok. 440 kcal B18 T18 W51
Ryż – 50g
Mozzarella – 1/2 szt
Oliwa – 5g
Passata pomidorowa – 100g
Papryka – 1/4 szt
Cebula – 15g
W filmie robiłam podwójną porcję, więc każdy składnik jest x2

00:00-00:22 Wstęp
00:23-03:00 Makaron po chińsku z kurczakiem
03:01-05:24 Pieczone ziemniaki z twarożkiem z warzywami
05:25-05:39 Moje diety i ebooki
05:40-08:11 Makaron ze szpinakiem i kurczakiem w sosie śmietankowym
08:12-10:58 Pomidorowo paprykowy kremowy ryż z mozzarellą

#FitKuchnia #MartynaLoch #TanieGotowanie

źródło: youtube/ FIT KUCHNIA – Martyna Loch

Exit mobile version