Ztuba.pl

Fasolka Szparagowa po Mojemu – Kocham Gotować

Fasolka Szparagowa po Mojemu

Moja nowa książka dostępna do kupienia już teraz:
https://www.empik.com/nalewki-czyli-najlepsze-wyniki-moich-eksperymentow-jak-laczyc-smaki-oginski-piotr,p1374243624,ksiazka-p?mpShopId=0&cq_src=google_ads&cq_cmp=20012519509&cq_term=&cq_plac=&cq_net=x&cq_plt=gp&gclid=Cj0KCQjwj_ajBhCqARIsAA37s0wO3yMNesYtT0fT_XqEbK7-vArfKJT66LQg-U8OnnjKKB7HNpgcy9MaAgaAEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Siemanko! Dzisiaj pokażę Wam mój sposób na fantastyczną zieloną fasolkę szparagową!
Fasolka:
– 400-500 g zielonej fasolki szparagowej,
– 40 g masła,
– 1 cebula,
– 40 ml octu z czerwonego wina,
– sól oraz cukier do smaku,
– woda z gotowania fasolki (4-5 łyżek).

źródło: youtube/ Kocham Gotować

Exit mobile version