Ztuba.pl

Marynowana rzodkiew do kimbapu, sushi i na grilla – Nie kupuj, zrób sam! BARDZO PROSTY PRZEPIS – Pierogi z Kimchi

Marynowana rzodkiew do kimbapu, sushi i na grilla - Nie kupuj, zrób sam! BARDZO PROSTY PRZEPIS

Składniki:
400 g białej rzodkwi lub rzodkwi koreańskiej/japońskiej
350 g kalarepki
2,5 łyżki soli
250 ml wody
200 ml octu ryżowego
120 g cukru (około poł szklanki)
ziele angielskie

Znajdziecie mnie też tutaj:
MOJA KSIĄŻKA https://www.empik.com/pierogi-z-kimchi-koreanskie-smaki-dla-kazdego-blazucka-wioleta,p1275294451,ksiazka-p
Instagram: https://instagram.com/pierogizkimchi
Tiktok: https://www.tiktok.com/@pierogizkimchi

muzyka: Oneul https://www.youtube.com/@oneul274

źródło: youtube/ Pierogi z Kimchi

Exit mobile version