Przejdź do treści

„Kucharka polska”, czyli przepisy ze 114-letniej książki kucharskiej | 'Ni mom pojęcia co robię’ – mietczynski

    skorzystaj z ofery partnera odcinka:
    https://www.odoo.com/r/RPk3

    sprawdź ranking książek kucharskich:
    https://rankingksiazekkucharskich.odoo.com

    W dzisiejszym odcinku sprawdzimy jak wyglądały książki kucharskie ponad sto lat temu. Czy uda mi się złapać pawia? Kiedy można łapać i smażyć żaby? Co to jest legumina?

    Zapraszam na kolejną kulinarną przygodę, mam nadzieję że będziecie dobrze bawić moi drodzy.

    Moi drodzy moi drodzy

    czemu żeście są ubodzy

    czemu wnętrze wasze puste

    czemu kradniecie kapustę

    moi drodzy

    moi mili

    czemu się cieszycie z chwili

    czemu każde wasze słowo

    brzmi jak marazm jakiś prosty

    czemu chcecie dziś na nowo

    zdrapać zabliźnione chrosty

    co ja gadam co ja piszę

    czekam aż na weryfikację

    w tym czekaniu tutaj wiszę

    mógłbym jeść teraz kolację

    fartuchy: https://shorturl.at/uBEW7

    źródło: youtube/ mietczynski

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *