Przejdź do treści

PRACA W BURGEROWNI. Milion złotych zarobku w pół roku?! JAK? | DO ROBOTY – Do Roboty

    Dzisiejszy odcinek będzie oczywiście o pracy, ale pracy właściciela burgerowni. Zabierzemy Was na typowy dzień z życia naszej restauracji. Od porannych zakupów, przez przygotowanie restauracji do otwarcia, aż po sprzedaż burgerów.
    Pokażemy jak wyglądają u nas dowozy, oraz cała obsługa i plany na przyszłość.

    #burgerownia #własnybiznes #gastronomia

    Subskrybuj Do Roboty: https://www.youtube.com/channel/UCF5Ug3YNz41qauWNMacdLgw?sub_confirmation=1

    A jeśli chcecie zobaczyć backstage nagrań kolejnych odcinków wbijajcie na instagram https://www.instagram.com/onkaczmarczyk

    Współpraca komercyjna: wspolpraca@doroboty.tv

    źródło: youtube/ Do Roboty

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

    Ztuba.pl
    Przegląd prywatności

    Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.